0850434479 info@ejsecurity.nl
Selecteer een pagina

Wat wij beveiligen

Objectbeveiliging

Uitvoeren van toegangscontroles, het ontvangen en registreren van bezoekers, het beantwoorden en doorverbinden van de telefoon en sleutelbeheer

Winkelsurveillance

Wij leveren winkelsurveillanten ter voorkoming van diefstal en/-of derving binnen uw winkel

Persoonsbeveiliging

We kunnen doortastend optreden en presteren onder hoge druk

Evenementen Beveiliging

Bij het organiseren van een evenement komt vaak veel kijken, maar het belangrijkste is altijd dat het evenement veilig verloopt.

Bouwplaats bewaking

Door bouwplaats bewaking verkleind u de kans tot diefstal, vernieling en ongenodigde personen. Bouwplaats bewaking is tegenwoordig helaas een noodzaak. Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks veel geld en frustratie. Niet alleen directe schade door inbraak en vernieling, maar zeker ook de indirecte gevolgschades zoals vertraging en het niet halen van deadlines en opleverdata is aan de orde van de dag.

Bewaking met honden

De honden waarmee wij werken zijn gecertificeerd bewakingshond en de begeleiders zijn evenzo gecertificeerd om met deze honden te werken. Wij voldoen aan alle eisen en zetten indien noodzakelijk bewaking met honden in.

Receptiediensten

De receptionisten van EJsecurity zijn er voor een vriendelijk ontvangst van uw bezoekers: service met een glimlach. Tegelijkertijd hebben deze medewerkers door hun strategische positie een belangrijke rol in uw totale veiligheidsmanagement. De medewerkers van EJsecurity zijn er op gericht verstoringen, incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan zijn onze mensen erop getraind om de schade tot een minimum te beperken.

Transportbeveiliging

EJSecurity is actief op het gebied van transportbeveiliging voor het beveiligen en begeleiden vanaf het beginpunt tot aan de eindbestemming. Dit is zowel nationaal als international en wordt uitgevoerd door twee gediplomeerde beveiligers tijdens de rit. Desgewenst kan ook een derde beveiliger aanwezig zijn in het te begeleiden voertuig.

Waardetransport beveiliging

Een waardetransporteur, ook wel medewerker geld- en waardetransport genoemd, zorgt voor het leveren en ophalen van geld en andere waardevolle goederen op diverse locaties. Vaak doe je dit samen met een collega. Als medewerker geld- en waardetransport dien je meestal ook een voertuig te kunnen besturen voor het leveren en halen en bewaken van waardevolle spullen.

Brandwachten

De brandwachten van Ej security voegen waarde toe aan het veiligheidsbeleid van uw organisatie, waarbinnen kwaliteit en service geen toeval zijn maar het resultaat van overeengekomen afspraken. Preventieve maatregelen leveren u op alle fronten waarde op.

Cameratoezicht

In combinatie met slimme software en Video Content Analyse (VCA) is cameratoezicht vaak vele malen efficiënter dan fysiek toezicht. Als ervaren beveiligers zijn onze mensen van Ej security ook gespecialiseerd in deze vorm van beveiliging.

Havenbeveiliging

Onze havenbeveiligers van Ejsecurity die in de Nederlandse havens beveiligingsdiensten verrichten zijn gecertificeerd volgens de International Ship and Port facility Security code (ISPS).
Onze havenbeveiligers werken volgens de ISPS-code om mensen- en drugssmokkel, koperdiefstal en andere criminele activiteiten in het havengebied terug te dringen en de kans op terroristische aanslagen te verkleinen.

Waardetransport beveiliging

Een waardetransporteur, ook wel medewerker geld- en waardetransport genoemd, zorgt voor het leveren en ophalen van geld en andere waardevolle goederen op diverse locaties. Vaak doe je dit samen met een collega. Als medewerker geld- en waardetransport dien je meestal ook een voertuig te kunnen besturen voor het leveren en halen en bewaken van waardevolle spullen.

Waarom EJ Security?

  • Wij zijn een allround beveiligingsbedrijf met een zeer uitgebreid dienstenpakket.
  • Ons personeel is professioneel en goed opgeleid.
  • Onze mensen zijn snel inzetbaar.
  • Wij bieden een goede prijs en kwaliteitverhouding.
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Ontvang vrijblijvend een offerte

U kunt ons per direct inhuren voor vrijwel alle soorten beveiliging!